Nytår 2018

Nytår 2018

Jeg startede bog bloggen i maj 2018. Facebooksiden “Gernngsstedet” efterlyste folk til at lave en boganmeldelse af “Mercedessnittet” af Anne Mette Hancock. Jeg tænkte, her er chancen, ansøgte og blev udvalgt. Det var starten på mit blog eventyr og et eventyr har det været. Jeg har læst et hav af fantastiske bøger, mødt nogle virkelig søde mennesker, mødt både viatuelt og i den virkelige verden og elsker hvert minut af eventyret.

I maj, den måned bloggen blev født, læste jeg;

 

 

 

 

 

 

 

“Kridtmanden” af C. J. Tudor og “Mercedessnittet” af Anne Mette Hancock

 

I Juni blev det til;

 

 

 

 

 

 

 

“Kludedukken” af Daniel Cole, “Ondskabens Arv” af Frank Jensen, “Under overfladen” af Claus Lohman, ”Stedfortræderen” Carsten Busk, ”Skytsenglen” af Arto Halonen og Kevin Frazier, “Havets børn” Anna Ekberg aka Anders Klarlund og Jacob Weinreich og MCS af Michael ”Isabelle” er skrevet af Anette Heide.

 

Juli bød på;

 

 

 

 

 

 

 

”Isabelle” af Anette Heide, ”Valmuemanden” af Christian Frost, ”Pyromanen” af Inger Wolf og ”Skamferet” af Gittemie Eriksen.

 

I august kom disse bøger;

 

 

 

 

 

 

 

”Jeg er den skyldige” af Marianne Monteau, ”Sandhedens labyrint” af Jørgen Steines, ”De ustraffede”af Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg, ”Skoven” af Jane Harper og ”En djævelsk plan” af Inger Wolf.

 

I september læste jeg;

 

 

 

 

 

 

 

”Blodengel” af Lotte Petri,  ”Hjemvendt”. Skrevet af Lone Theils, ”Brudstykker” af Karin Slaughter, ”Tæppefald i Paris” af Nis Georg Bøgen, ”Piece of  cake” af Mascha Vang og Annemette Voss Fridthjof, ”Oxen-Lupus” af Jens Henrik Jensen,  ”Slæng” af Bent Hardervig og ”Nulpunkt” af Jørn Lier Horst og Thomas Enger.

 

I oktober underholdte jeg mig med;

 

 

 

 

 

 

 

”Sammenbruddet” af B. A. Paris, ”Blodspor”af Julie Hastrup, ”Saga” af Sussie Maria Pilegaard, ”Motiv X” af Stefan Ahnhem, ”Det glemte barn” af Michel Bussi, ”De efterladte” af Palle Schmidt og ”Glasnøglen”  Alex Karl Morell.

 

November gik med;

 

 

 

 

 

 

 

”Djævlens værk” af Lotte Petri, ”Ghostwriter” af Steffen Jacobsen, ”Solo” af Jesper Stein, ”Den tredje søster” af Sara Blædel, ”Mord på bestilling”  af Lotte Petri, Lone Theils, Kirsten Brun, Arne Woythal, Lotte Dalgaard, Rune Stefansson, Jens Strandbygaard og Jonatan Tylsgaard Larsen og ”Mørket kalder” af Michael Katz Krefeld.

 

I december læste jeg;

 

 

 

 

 

 

 

”Djævlens døtre” af Thomas Rathsack, ”Intet mellemnavn” af Lee Child, ”Kodenavn Alice” af Kate Quinn og ”Pige under vand” af Stephan Garmark.

 

Fru Thulstrups bog award…

Årets bedste bog af en mandlig forfatter;  Oxen-Lupus – handlingen foregår i mit hood, whats not to like. Jens Henrik Jensen er en forfatter med dybte, fintfølenhed ( er det er ord??? smil) og han fangede den humor som findes i lille Fasterholt og omegn. Oveni lavede han et super flot indlæg om mig og min blog, læs det her, Tusind tak for det Jens Henrik.

Årets bedste bog af en kvindelig forfatter; En djævlesk plan af Inger Wolf. Hun er fantastisk til plots,  til at fastholde spændingen og servere et lille tvist i slutningen. Jeg er mega fan…

Bedste bog som bare kom dumpende i postkassen; Glasnøglen af Alex Karl Morell. Jeg tænkte først… Hmmmm den bog er garanteret vildt mærkelig og ja, den er mærkelig, men på den virkelig fede måde. Tak for den…

Den svære 2ér el. 3ér; Her er ingen tvivl Mercedessnittet af Anne Mette Hancock er en 2ér som sparker røv. Ingen slinger i valsen – bare krimi, fedt plot, slutningstvist mums…

Årets fineste bekendskab; Prisen går til Lotte Petri – sødere menneske skal man lede længe efter. Lotte, karma kommer altid tilbage. Kh

Det var en lang smørre, jeg håber I stadig har lyst til at læse med… For uden jer, ingen mig… Så tak for jer og Godt Nytår.

Kh Fru Thulstrup

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *