Julebag og Konfekt

”Julebag” og ”Konfekt” er skrevet af Annemette Voss. Udgivet af Politikens Forlag i henholdsvis 2018 og 2017.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Hvis du har prøvet et utal af de traditionelle julekage opskrifter og det stadig ikke rigtig lykkes eller det er den præcise julesmag som kommer frem. Så skulle du prøve disse 2 bøger. Jeg har prøvet en del opskrifter på vaniljekranse, men nu har jeg fundet en som virker, nemlig den som findes i bogen ”Julebag”. De smager godt, er sprøde på den helt rigtige måde og smelter på tungen. I bogen ”Julebag” finder du både de helt klassiske opskrifter men også moderne fortolkninger og opskrifter, som er flotte på nytårsbordet. Alle opskrifter er mærket med sværhedsgraden, så man kan vurdere egne evner og vælge en opskrift derefter, det er ret smart. Beskrivelserne er lette at forstå, der er tips og tricks, guide til temperering af chokolade, tips til håndtering af småkagedej og til opbevaring af dine kager. En bog som indeholder det meste…

Bogen ”Konfekt” er et overflødigshorn af små syndige, hyggelige stykker som hører julen til men som sagtens vil kunne bruges ved andre festlige lejligheder også. Også her er opskrifterne mærket med sværhedsgrad. Jeg er ikke til ting som tager voldsom lang tid og jeg er faktisk slet ikke god til pyntedelen. Men de lette ting bliver altså også flotte og smager vidunderligt. Jeg elsker at prøve nyt, og her er rig mulighed for at finde noget du ikke har prøvet før. Denne bog er også del ind i klassiske og moderne opskrifter. Du får tips og tricks og en opskrift på hjemmelavet marcipan. Jeg forsøgte mig med noget af det moderne konfekt, bountykugler, fudge med paranødder og flagesalt og hvid juleknas. Alt er så lækkert og virkelig nemt at lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *