Onde spil

”Onde spil” er skrevet af Angela Marsons. Udgivet af Jentas den 7. januar 2019.

Dette er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

To småpiger udsat for seksuelt misbrug af deres far… En voldtægtsforbryder som brutalt myrdes med mange knivstik…Dette er blot et par af de sager politikommissær Kim Stone og hendes stab kæmper med. Flere hævnmord følger og Kim Stones mistanke falder på personen, som skulle hjælpe alle disse folk med deres kvaler, psykiateren Alexandra Thorne. Alexandre Thone´s metoder er ikke helt efter bogen, hun spiller efter egne regler og Kim Stone´s mentale styrke testes. Kan hun stå imod og hvor ondt kan man spille?

Dette er en bog hvor der virkelig er fart på handlingen. Flere ”små” sager præsenteres og samles til slut på en god og troværdig måde. Man føler at hver side er fyld af information og indbyder til at læse videre. Bogens plot er godt skruet sammen og er med til at opretholde et højt spændings niveau. Handlingen omhandler stærke emner såsom pædofili og børnemishandling. Der beskrives ”ting og sager” men det er ikke beskrevet så groft, at man ikke kan være med. (og heldigvis er der forskel på virkelighed og fiktion!)

Bogen er nummer to i en serie om kommissæren Kim Stone. Nummer et hedder ”Tavse skrig”. Jeg har ikke læst et´erne men kunne sagtens følge med, så du kan sagtens starte her.

Personerne i bogen er super godt beskrevet man kommer helt ind under huden og mærker deres personlighed, styrker og svagheder. Bogens hovedperson Kim Stone er super sej. Hun har mange styrker men har bestemt også ”bløde” punkter og ting hun gemmer dybt i sin sjæl. Hendes person står stærkt når bogen er læst og jeg skal helt sikkert læse med, for at følge Kim. Psykiateren Alexandra Thorne er nærmest et kapitel for sig. Patienter og folk omkring hende, holder af hende og fascineres af hendes viden og kunnen. Men under overfladen lurer noget uldent og Kim Stone forsøger at finde sandheden og ender selv i en magtkamp på indre styrke. Det er fascinerende læsning og jeg kan stærkt anbefale denne bog.

En bog med fart på og som med sit fantastiske plot, indbyder til at læse uden stop.

Bogen får 5 (af 6) lakridspiber…Fru Thulstrup siger LÆS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *