Havets børn

 

 

 

 

 

 

 

 

Havets børn er skrevet af Anna Ekberg aka Anders Klarlund og Jacob Weinreich. Udgivet på Politikens forlag den 22. juni 2018.

Dette er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget.

17- årige Rebekka bor med sin Mor og Far i Uganda, Afrika. Hendes Far er udsendt som ambassadør. Hun har forelsket sig i Dominic, en lokale oprørsleder og venter hans barn. Rebekka og hendes Mor er på vej til hospitalet, hun har veer. Tæt på hospitalet kører de galt. Rebekkas Mor bliver dræbt og det ufødte barn mister livet… Tror Rebekka… Da hun 17 år senere får konstateret leukæmi og behøver en knoglemarvstransplantation og hendes Fars marv ikke passer godt med Rebekkas, fortæller Faderen at Rebekkas barn ikke omkom i bilulykken… Dette starter en eftersøgning på Rebekkas barn. Hvem vinder kapløbet- Sygdommen eller Rebekka? Hvordan kædes Rebekkas historie sammen med et mord i København? Kan politibetjenten Kim hjælpe med at finde Rebekkas barn? Er det Angel de leder efter?

 

 

 

 

Afrikas tre V´er; Vildt, Voldeligt og Vanvittigt

Bogen har alle V´erne. Historien er Vild, er til tider Voldelig og plottet er Vanvittigt – genialt…

 

En vild historie. Sproget et levende, beskrivelserne er fantastiske, man er der nærmest – kan næsten dufte junglen eller Afrikas slum. Personerne er levende og super godt beskrevet. De står lyslevende i min fantasi. En voldelig historie. Man føler med Rebekka, holder vejret og håber, håber… Man kæmper med Angel, man kan lugte Afrikas jungle, mærke varmen, høre dyrene og mærke spændingen helt ind i kroppen. Man slår ihjel med hende og kæmper med hende. Plottet er vanvittigt, vanvittigt genialt. Ærligt, jeg havde ikke gennemskuet gåden for helt til sidst i historien. Det er sådan en bog som nærmest går i blodet. Da jeg læste de sidste kapitler, holdte jeg med vilje pauser. Bare for at få bogen til at strække lidt længere. Jeg ønskede 100 sider mere. Men er det ikke altid sådan med godt bøger – de må ikke slutte. Og at historien er baseret på virkelige hændelser, gør ikke historien mindre fantastisk. En fantastisk historie om tro, om håb og om ubetinget kærlighed.

 

Bogen får 6 (af 6) lakridspiber… Fru Thulstrup er begejstret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *