Mission sund mad

”Mission sund mad” er skrevet af Michelle Kristensen. Udgivet af Politikens Forlag den 27. december 2019.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: Mission sund mad er Michelles første opskriftsbog til dig, der hverken vil gå på kompromis med smag eller sundhed, når du skal spise.

Bogen indeholder 100 af Michelles bedste opskrifter med lavt kulhydratindhold og masser af smag – og de fleste kan endda laves på under 30 minutter. Med andre ord: sund, og slankende mad til den travle hverdag.

Over 70.000 mennesker har deltaget på en MK camp, og det har givet Michelle et unikt indblik i, hvilke retter vi savner, når vi begynder at leve sundere og eventuelt også vil smide nogle kilo. Netop de retter har Michelle givet et sundt tvist, så de er blevet MK-venlige. Det betyder, at de mætter godt, er blodsukkerstabiliserende og rige på grøntsager og gode næringsstoffer. På den måde får du både mere energi og mindre trang til søde sager, og du vil oven i købet tabe dig, hvis du har et ønske om det.

”Mission sund mad” indeholder 100 af Michelle Kristensens bedste opskrifter baseret på MK principperne, som er en række principper Michelle Kristensen har udviklet over en årrække og testet af på 10.000 af mennesker som har deltaget på hendes online camps. Uanset om du ønsker at tabe dig eller bare omlægge til en sundere livsstil, er dette noget som virker.

Bogen starter med en gennemgang af tankerne bag MK principperne. Der forklares hvad og i hvilke mængder man skal spise sine måltider og hvordan forskellige fødevarer er delt op. Michelle Kristensen kommer med fif til hvad et basislager kan indeholde og hvorfor netop disse ting er smarte at bruge.

Herefter kommer siderne med de mange opskrifter og der er noget til enhver lejlighed. Lige fra brød til dessert, til dressing og hovedmåltiderne. Opskrifterne kommer hele vejen rund og man kan sagtens lave en spændende madplan her ud fra.

Vi har, her på matriklen, levet (on/off) efter principperne siden efteråret 2019 og er ved at være rigtig dus med denne måde at leve på. Der smides kilo og ingen tvivl om at denne livsstil er god for kroppen.

Bogen er nem at slå op i, opskrifterne er nemme og overskuelige, det er retter alle kan lave. Der er noget for enhver smag og ellers kan man nemt modificere og ændre lidt i forhold til original opskriften.

Jeg anbefaler bogen til dig som vil spise flere grøntsager, som vil leve sundere og som vil tabe dig et par kilo.

Og jo, hvis du har hørt lidt om Michelle Kristensen, har du sikkert også hørt ordet ”Skyrboller” – opskriften er at finde i bogen, sammen med de mange andre muligheder denne ”dej” også kan benyttes på.

Det er let at lave en madplan…

Skyrboller – in the making

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *