Tæppefald i Paris

 

 

 

 

 

 

”Tæppefald i Paris” er skrevet af Nis Georg Bøgen. Udgiver på Forlaget Brændpunkt den 17. marts 2018.

Bogen er læst som E-bog, sendt til mig af forfatteren selv. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Bogen følger Mark Egebæk, som drømmer om at læse litteratur på universitetet. Den drøm bliver dog aldrig opfyldt, han ender, efter endt værnepligt, med en karriere i militæret. Han stiger stødt i graderne efter forskellige udstationeringer og udsendelser. Til et selskab får Mark, Claudia som borddame. Dette bliver starten på deres bekendtskab som ender ud i ægteskab. Mark udsendes som FN observatør i Mellemøsten. Her bliver en kollega og han vidne til et ubeskriveligt brutalt mord, som ender med at blive fatalt for Mark og hans kone.

 

 

 

 

Denne bog gjorde desværre intet for mig. Jeg havde svært ved at fange handlingen. Bogens prolog lægger op til en spænding, som aldrig rigtig bliver udløst. Jeg tror forfatteren vil for meget, i stedet for at koncentrere sig om et enkelt emne. Det gør bogen til en opremsning af Marks liv, nærmest i punktform, hvor der springes meget i handling og i tid, Jeg ville ønske, at bogens sidste kapitler var lavet til en hel bog, hvor man gik mere i dybden og fortalte, beskrev mere. Derudover er der mange fejl i bogen, især tidsmæssigt. Det gør absolut heller ikke noget godt. Med mere arbejde og meget skæren unyttige oplysninger fra, kunne det blive en spændende bog.

Bøgen får 1 (af / 6) lakridspibe… Fru Thulstrup var desværre ikke underholdt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *