Lakridspiber

Jeg skriver ikke lange referater af de bøger jeg læser. Jeg fortæller hvad jeg syntes og mener. Hvilke tanker bøgerne sætter igang og ikke mindst om jeg vil anbefale dem til andre. Bøgerne får lakridspiber – fra 1 til 6 lakridspiber. 1 for den, i mine øjne, knap så gode bog og 6 lakridspiber til helt uovertrufne bogoplevelse.

6 lakridspiber gives til den fuldstændig fantastiske bog. Til den bog som overlever oprydning i bogreolen -gang på gang. Den bog som har den ekstra ting, som er svær at forklare – man kan bare mærke det.

5 lakridspiber gives til den virkelig gode bog. En bog der er noget ud over det sædvanlige.

4 lakridspiber gives til bogen som er god og underholdende.

3 lakridspiber gives til bogen som er en “ok” læseoplevelse, men lige mangler det sidste.

2 lakridspiber Gives til bogen som ikke er direkte dårlig men heller ikke specielt god.

1 lakridspibe give til bogen som er intetsigende og ikke anbefalelsesværdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *