Mofibo – 45 dage gratis

Har du lyst til at prøve en abonnement hos Mofibo, kan du benytte nedenstående link og få 45 dages gratis abonnement, uden nogen form for binding. Det vil sige at hvis du, mod forventning, efter de 45 dage, ikke har lyst til at fortsætte med at lytte og læse, opsiger du blot.

Hvad får man? Et fantastisk univers hvor alle dine yndlingsbøger er samlet på et sted. Du får dit eget lille bibliotek, som ikke fylder mere end din telefon. Det er da smart, og praktisk altid at have en bog ved hånden.

Mofibo har deres egen Reader, som fungere sammen med et abonnement hos dem. Den har jeg skrevet lidt om her

Prøv 45 dages læs og lyt via dette link:

Klik på linket (ordet “link”) og følg anvisningerne, og du er på vej til den næste læseoplevelse…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *