Jeg lader dig gå

 

 

 

 

 

 

”Jeg lader dig gå” er skrevet af Clare Mackintosh. Udgivet på Forlaget Aronsen den 10. marts 2017.

Dette er et anmeldereksemplar som jeg fik på forlaget Aronsens stand til Bogforum. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

En femårig dreng er på vej hjem. Han holder sin Mor i hånden. Det regner, men det dæmper ikke drengens glæde og i kådhed opfordrer han sin Mor til at løbe om kap. Hvem kommer først Mor? En bil kommer ud af ingenting, rammer drengen og verden går i stå. Bilen forsvinder, ingen kommer til undsætning. Jenna prøver at finde sig selv efter den forfærdelige ulykke og flytter lang væk til en lille by ved kysten. Men kan man frygte fra fortiden?

 

 

 

 

 

 

 

Allerede på de første sider får man sit hjerte revet ud og bliver rusket godt og grundigt. Så er bogen ligesom i gang…

Dette er en bog som sætter alle følelserne i gang. Man både elsker og hader. Ler og græder. Fortvivles og håber. Alt imens man glemmer at trække vejret på grund af spændingen og ønsker man kan læse hurtigere, for at finde ud af hvad der sker, men samtidig ønsker man at bogen har 100 sider mere, simpelthen fordi den ikke må slutte.

Bogen veksler mellem at følge Jenna og hendes kamp tilbage til livet efter den forfærdelige ulykke,   den lille tre-mands gruppe af betjente som forsøger at opklare forbrydelsen, at finde ud af hvem som bare forlader stedet, efter at have påkørt en femårig dreng og en person jeg ikke vil omtale, for ikke at spoile handlingen Denne vekslen mellem scenerne giver blot lyst til at læse mere, for når et kapitel slutter, må man vide hvad som sker…

En ægte page-turner

Bogens plot er intet mindre end genialt. Man kastes rundt og ved ikke helt om man skal elske eller hade. Og når man tror man har sammenhængen, tja, jeg siger ikke mere… Men intet mindre end genialt!

En thriller som lader dig gennemleve alle de følelser du har. En ægte page-turner…

 

Bogen får 6 (af 6) lakridspiber… Fru Thulstrup vil vente i spænding på næste bog af denne forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *