Intet mellemnavn

 

 

 

 

 

 

”Intet mellemnavn” er skrevet af Lee Child. Udgivet af Jentas den 12. oktober 2018.

Dette er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

”Intet mellemnavn” er en samling noveller med forfatterens hovedperson Jack Reacher. 12 noveller hvor vi får hovedpersonen serveret både som ung og som voksen, i forskellige set ups og i forskellige miljøer.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg kendte ikke Jack Reacher og havde ikke læst bøger af Lee Child, før jeg læste denne bog. Men det, bliver der helt sikkert lavet om på i fremtiden.  Jeg fandt mig selv med super velskrevet historier. Sproget er smukt, beskrivelserne levende og fantasien fantastisk. Ikke noget at sige til at Lee Child betegnes som en af verdens største krimiforfattere med mere end 100 millioner solgte bøger. Normalt er jeg ikke fan af novelle formen, da jeg syntes historierne bliver for korte og at der ikke er plads til den fordybelse og beskrivelse som en hel bog giver. Men her brugte jeg den til at lære hovedpersonen og forfatteren at kende og det er novelle formen super god til. Jeg glæder mig ”for vildt” til at dykke mere ned i Lee Childs forfatterskab.

Jeg har yderligere ladet mig fortælle at man ved at læse denne novelle samling, får oplysninger om hovedpersonen som ikke er beskrevet i de, mange, andre bøger. Det må absolut være et plus for hardcore Janc Reacher læsere…

Bogen får 4 lakridspiber… Fru Thulstrup skal helt sikkert læse mere af Lee Child

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *