Mord på bestilling

 

 

 

 

 

 

”Mord på bestilling” er 8 små noveller skrevet af Lotte Petri, Lone Theils, Kirsten Brun, Arne Woythal, Lotte Dalgaard, Rune Stefansson, Jens Strandbygaard og Jonatan Tylsgaard Larsen. Udgivet af Byens Forlag den 26. september 2018.

Dette er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Denne bog er den fjerde i rækken af bøger hvor publikum er med til at bestemme handlingen og plottet i historierne. De foregående er; Mord i din hjemby (2015), Mord i dit hjem (2016) og Mord på din ferie (2017).

Denne bogs ideer kom fra gæster på Bogforum i 2017. Byens Forlag afholdte en konkurrence med titlen – Giv os dit bedste krimiplot. Det vil sige, giv et bud på; Motiv, Gerningssted og Mordvåben.

 

 

 

 

 

 

 

Det er der kommet 8 små kriminoveller ud af, som viser at mord kan ske alle steder og fantasien for hvordan, er uden grænser. Jeg syntes det er imponerende, hvor gode historier der er kommet ud af de forskellige ideer. Især fordi rammerne for historien er givet og der levnes ikke megen plads tilbage. Alligevel har disse forfattere formået at levere historier som fænger og nogle som overrasker.

Jeg kendte nogle af forfatterne i forvejen men bogen har også givet inspiration til at dykke ned i andres forfatterskab. Og det er det, jeg syntes denne bog kan. Give gensyns glæde over de forfattere man kender og blive bekendt med nye navne. At læserne får muligheden for at digte med, ser jeg som en rigtig god ide. Hvem gider ikke se sit eget navn på en bog!

Selv om jeg personligt bedst kan lide lange og dybdtegående historier med komplicerede plots, var jeg fint underholdt med denne samling noveller. Når mordvåbnet skal være popkorn eller en æselkæbe og gerningsstedet skal være et gymnasium eller Bogforum, så bliver man nysgerrig…

Bogen passer perfekt til et quick fix krimi-shot.

Bogen får 4 (af 6) lakridspiber… Fru Thulstrup var godt underholdt

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *