Askehave – Forbandet blod

”Askehave – Forbandet blod” er skrevet af Jakob Melander. Udgivet af Mofibo den 14. juni 2019.

Dette er et anmeldereksemplar læst på et abonnement tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Malin Askehave bor i en lille Christianhavnerlejlighed med sin kæreste og deres 6 mdr gamle søn Balder. Malin er opvokset i et millionpalæ i Rungsted, men har brudt med sin forældre. Da hun modtager en invitation til sin fars kombinerede 60 år fødselsdag og direktør jubilæum er det med meget blandede følelser at de tager afsted. De følges med Malins bror Robert, som også brød med familien samtidig med Malin. Malin Askehave er yngste i en børneflok på tre. Familien ejer shippingfirmaet Askehave, et multiinternationalt firma med aktiver i hele verden. Familiefirmaet passer slet ikke ind i Malins livsstil, hun er utrolig miljøbevidst og har en stilling som forsanger i bandet Gaia 5, som er et band der gør hvad de kan for at redde klimaet. Men familiefødselsdagen bliver ikke helt som ventet. Malins liv tager en drastisk drejning og hun står mellem at skulle vælge sit band eller familiefirmaet…

Dette er en Mofibo Original – starten på en serie, udgivet som lyd og e-bog til Mofibo´s tjenestens abonnenter. Den udkommer som papirbog den 31. oktober 2019 og det er People´s Press som udgiver.

Jakob Melander har, foruden denne, skrevet 6 bøger i serien om Lars Winkler.

Bogen er en thriller om et kompliceret familiedrama. Malin tvinges til at vælge mellem det hun helst vil og det hun er født til. Det er ikke et nemt valg og hun kastes hovedkulds ud i diverse udfordringer. Der er ikke de store mordgåder og politiefterforskninger i denne bog men den har til gengæld noget andet. Man er både for og imod, man både forstår og ikke forstår… Det er en fortælling om fravalg og tilvalg og om at livet ikke altid går den vej man forventer. Der er hemmeligheder, som ikke alle ønsker skal se dagens lys. Der er intriger og forræderi, både i familien og i firmaet. Der ligger en spænding i hvert kapitel, som bare stiger stødt, igennem hele bogen. Sproget er letlæseligt og flyder super fint. Jeg var underholdt og glæder mig til mere, da man føler der er meget uforløst spænding i denne familie…

Bogen får 4 (af 6) lakridspiber… Fru Thulstrup er ret vild med familiedramaer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *