Lykkelige omstændigheder

”Lykkelige omstændigheder” er skrevet af Karna Bunk. Udgivet af Mofibo som en Mofibo Original den 16. august 2019.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

LYKKELIGE OMSTÆNDIGHEDER er en bestialsk krimi-thriller, som udspiller sig i København og handler om journalisten Magrethe Ernst og drabschefen Steinbjørn Berghamar. Engang var de kærester, men Magrethe valgte Steinbjørn fra, fordi han ville det hele. Nu fører en kriminalsag dem sammen igen. Han er i mellemtiden blevet gift og har fået to børn, samt en lederstilling i afdelingen for Personfarlig Kriminalitet. Magrethe arbejder på en digital nyhedsredaktion og venter barn efter en engangsaffære. Hun er opslugt af research til en historie, da en højgravid kvinde meldes savnet. Modvilligt bliver Magrethe pålagt at dække sagen, og til politiets pressemøde møder hun nu Steinbjørn, som hun ikke har set i årevis. Forsvindingssagen tager siden en uhyggelig drejning, og opklaringsarbejdet sætter Steinbjørn under hårdt pres. Det gør det ikke bedre, at Magrethe starter sin egen efterforskning. LYKKELIGE OMSTÆNDIGHEDER er en spændende og underholdende krimi, der også handler om menneskelige relationer.

Endnu en Mofibo Original fandt vej til min blog. Jeg er ret begejstret for disse og elsker samarbejdet mellem Mofibo og People´s Press, da det giver både lyd, e-bøger og papirbøger. Kan man så ønske mere?

En baby forsvinder fra en barnevogn, en gravid kvinde meldes savnet, også er vi ligesom i gang…

Sagen skal opklares af journalisten Magrethe Ernst og drabschefen Steinbjørn Berghamar. Hun er enlig og højgravid med sit første barn. Han er gift med 2 børn, til tider lettere fordrukken og knalder udenom. Faktisk et makkerpar som der ses i rigtig mange krimier, men her fungere det nu ret godt. Sagen er barsk, noget med børn, er altid virkelig hårdt at læse om. Denne forfatter formår nu at servere historien uden af det bliver så klamt, at man ikke formår at læse videre.

Plottet gennemskues ret hurtigt af den garvede krimilæser, men nogle gange kan det give historien en ekstra dimension. Her manglede jeg dog lidt mere -hvorfor? Lidt mere baggrundshistorie.

Denne krimi har en konstant stigende spændingskurve. Det er kendetegnet for disse Mofibo Originals, hvilket ansporer til at læse videre, også i denne,. Forbrydelsen er grov og brutal, så det skal man ”være til”. Men ud over at være en krimi, det er også en fortælling om livet efter de 40 år, tanker om at være Mor og Mor for første gang, hvordan man takler de nye følelser og at skulle lægge livet lidt om.  

Har du lyst, kan man altid prøve et Mofibo abonnement, gratis i 14 dage, for at se om det er noget du syntes om. Men tro mig, man bliver afhængig af det. Man har altid en bog med, da man kan læse på telefonen også, samt man kan skifte mellem at lytte og læse i samme bog.

Bogen får 3 (af 6) lakridspiber… Fru Thulstrup er vild med Mofibo og grove krimier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *