Piece of cake

 

 

 

 

 

 

”Piece of  cake” er skrevet af Mascha Vang og Annemette Voss Fridthjof. Udgivet af Politikens Forlag den 12. september 2018.

Dette er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Bogen starter med kapitler som indeholder tips og tricks. Hvilke ting er gode at have og hvordan gør man nemmest tingene. Herefter følger en række grundopskrifter på forskellige typer dej, cremer, frosting osv og herefter begynder det rigtig sjove, nemlig opskrifterne på alt brød og alle kagerne. Opskrifterne er super nemme at gå til. Alt er rigtig godt forklaret og der er gode billeder af hvordan tingene ser ud undervejs.

Jeg lod min søn starte med at testbage. Han bagte roulade – vi brugte dog jordbær/rabarbermarmelade (i stedet for hindbær) og han lavede  nougatkonfekt. Det gik superfint og var rigtig let. Han var især glad for, at der stod i opskriften at rouladen ikke faldt af papiret, når man vendte den om.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et par dage senere fik vi besøg at min søns veninde og de havde bestemt sig for at prøve: kanelsnegle, chokolademousse og hindbærsnitter. Og hold nu op de to var flyvende. Selv om de skulle jonglere med tre ting, gik det så fint og de fik lavet nogle super smukke og velsmagende ting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De var simpelthen så stolte og glade over at kunne fremtrylle noget som var så smukt. Chokolademoussen bliver et hit her, det er en nem dessert som alle hurtigt kan lave. Kanelsneglene vil vi dog bage hver for sig næste gang, vi tror det giver et pænere slutresultat.

En bagebog som alle, uanset evner, kan få noget ud af. Hurtige nemme og ikke mindst overskuelige opskrifter.

Bogen får 5 (af 6) lakridspiber… Fru Thulstrup, Joachim og Sofie er vild med kager

 

One thought on “Piece of cake”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *