Gør kål på kærestekilo og singlesul

”Gør kål på kærestekilo og singlesul” er skrevet af Michelle Kristensen. Udgivet af Politikens Forlag den 28. august 2020.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Forlaget skriver: Når sød musik opstår, og to flytter sammen, er der ikke grænser for, hvor meget man vil forkæle hinanden med lækker mad og vin. Det kan resultere i mange ekstrakilo. Og hvis man bliver single, kan det gå to veje. Nogle taber sig, men de fleste tager på af at skrue op for hyggen for ikke at have for ondt af sig selv.

Blandt de 75.000 kvinder, der de seneste syv år har tabt sig på sundhedsekspert Michelle Kristensens MK camps, kæmper mange med netop ”kærestekilo” og ”singlesul”. De vil tilbage til deres gamle vægt, men uden at undvære de hyggelige stunder. Hvordan gør man det?

Det afslører Michelle i sin nye bog med skønne madopskrifter og overskuelige kostplaner til 4 uger – samt det fortælle-tekniske greb, hun har fornyet hele slankebogs-genren med: Funktionel fiktion.

Vi møder nemlig Store Sonja; den fiktive kvinde, Michelle har stykket sammen af sine bootcamperes personlighedstræk. I sidste års bestseller Ny krop på 4 uger lavede Store Sonja alle de klassiske vægt- tabsbommerter, så man ikke kunne lade være med at grine af hende. Men man kunne også spejle sig i hende og lære af hendes fejl uden løftede pegefingre.

I den nye bog har Store Sonja fået kæreste. De tabte kilo kommer snigende tilbage, og også kæresten tager på. I fire forrygende uger følger vi parrets indsats for at ændre vaner med hjælp fra Sonjas veninde, sundhedseksperten Michelle. Samtidig går hendes anden veninde i gang med at smide de kilo, hun har taget på efter at være blevet single. Metoden virker nemlig også fantastisk, når kærligheden er slut eller ikke er kommet forbi endnu.

Denne bog giver dig alt du har brug for, til både at ændre livsstil og tabe nogle kilo. Michelle Kristensen har med sine, nu, to bøger (den første hedder ”Ny krop på 4 uger”), opbygget et fiktivt univers over karakteren Store Sonja som tager læseren med på vej mod en sundere og forhåbentlig letter livsstil.

Hvis du har hørt lidt om Michelle Kristensen, har du sikkert også hørt om MK-principperne. Disse principper beskrives grundigt og du får en grundig gennemgang af hvordan det er hensigtsmæssigt at spise og hvordan du sammensætter dine måltider. Der er også forslag til en 4 ugers madplan, samt 48 super lette og lækre opskrifter.

Historien om Store Sonja og de andre personer omkring hende, er super humoristisk og fortalt i et sprog alle kan forstå. Der bliver sagt og gjort det vi alle tænker, men som vi ikke siger højt. Det er nemt at spejle sig i problematikkerne og  samtidig også nemt at sætte sig ind i en ny livsstil. Hos os forsøger vi at leve efter MK-principperne men samtidig have plads til at gå på restaurant eller lave de romkugler man har tørstet efter længe, for der er ikke så mange forbud, men mere, at man skal huske at alt er ”med måde”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *