Om mig

Jeg hedder Jeanette, gift med Thomas, vi har 2 sønner på 17 og 21 år og bor i en ultra lille landsby, Fasterholt, i Midtjylland.

Jeg har altid læst. Har altid haft en bog på natbordet og kan sagtens læse flere bøger på samme tid. Jeg kan ikke præcist huske hvornår jeg lærte at læse, sådan rigtigt, men syntes, at jeg altid har kunnet. Jeg elskede timerne hvor man skulle på skolens bibliotek og vælge bøger. Jeg læste alt! Det gør jeg stadig. De senere år (læs mere end 10) har jeg dog tabt mit hjerte til krimi genren.

Jeg elsker et godt og gennemtænkt plot. Jeg elsker gåderne og at gætte med. Jeg elsker at puslespillet lige så stille falder på plads.

Det er forskelligt hvor meget jeg læser. Dog læser jeg lidt hver dag. Nogle bøger kræver nærmest at blive læst og “sluges” hurtigt, andre kræver mere tid.

Denne blog hænger tæt sammen med en facebookside og en instagramprofil hvor der slås billeder, konkurrencer og andet sjovt op. Følg gerne med. The more the merrier og der er altid plads til en mere…

Jeg håber at kunne inspirere flere til at læse, da jeg synes det beriger ens liv, giver gode tanker og sætter fantasien igang. -jeg håber også at mine anmeldelser vil hjælpe, til at finde den næste læseoplevelse.

#bøgererheleminverden

Jeg kan kontaktes ved at skrive en kommentar her på siden eller ved at sende en mail til thomsen@laursen.mail.dk

2 thoughts on “Om mig

 1. Kære Fru Thulstrup.

  Mon du vil anmelde min bog?

  Jeg hedder Brian Palle Larsen, er 53 år gammel, uddannet som civiløkonom og arbejder til dagligt som økonomichef i en mellemstor virksomhed i Odense.

  Men økonomi er åbenbart ikke nok for mig. Hjernen sprudler (over) af fantasi, og elsker jeg ord, ordspil – ja, sprog i det hele taget, så det har altid været min passion at skrive, og jeg har derfor i fritiden været forfatter i ca. 10 år. Jeg har udgivet ’Bassebo-sagen’ i 2012 (satirisk roman), ’Café Linda, Argentina’ i 2016 (mainstream-roman) og mit seneste skud på stammen udkommer d. 9/12-19, og denne gang er tale om en noget mere dyster sag – for hele tiden at rykke mine grænser. Alle bøger udgivet af forlaget mellemgaard. Udover skriveriet har jeg stiftet skriveværksted på det lokale bibliotek, som jeg fornøjede mig med et par sæsoner.

  Men tilbage til bogen – med titlen ’Dark Spirit’, der snart kommer. Der er tale en krimi, der foregår i et slumkvarter i Kenya, og bagside teksten bliver (formodentlig):

  Et bestialsk mord bliver begået i et slumkvarter i Kenya. Politiinspektør Wilson ansætter Nairobis erfarne og brutale kriminalbetjent, Marley, i håbet om en hurtig opklaring. Mordet synes at trække dybe spor til det allerhårdeste miljø, men i ’Slummen’ er der ingen, der har set noget, så Marley må bruge sit intellekt og de få allierede, han har.
  Tiden er imod Marley, der har brug for at bevise sit værd. Russell, en ung mand, der voksede op i slumkvarteret, kan måske være nøglen til opklaringen. Men da han forsvinder, og et nyt mord bliver begået, brænder jorden for alvor i ’Slummen’. Og så starter rygterne om en ond ånd, en såkaldt ’Dark Spirit’ …

  Jeg har selv rejst en måned i Kenya og Tanzania – inkl. I slumkvartererne. I det hele rejser jeg alt det, min tid tillader – gerne overalt. Dette, for at tanke hjernen op med nye indtryk, nye mennesker, nye dufte og smage, nye kulturer osv. På rejser slår jeg alle filtre fra og sanserne til, så inspirationen kan indlejre sig, og fundamentet til en ny bog kan dannes. Og denne gang resulterede det i en handling, der foregår i Afrika.

  Kære Fru Thulstrup. Det er mit håb, at du vil anmelde min bog. Der er stor konkurrence på bogmarkedet om at få anmeldt sin bog, så derfor skriver jeg i god tid inden udgivelse, så du måske kan klemme den ind i din travle hverdag.

  Lad mig gerne høre, om du kunne være interesseret.

  De allervenligste hilsner (og med krydsede fingre)

  Brian Palle Larsen
  brian@newtec.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *