Om mig

Jeg hedder Jeanette, gift med Thomas, vi har 2 sønner på 17 og 21 år og bor i en ultra lille landsby, Fasterholt, i Midtjylland.

Jeg har altid læst. Har altid haft en bog på natbordet og kan sagtens læse flere bøger på samme tid. Jeg kan ikke præcist huske hvornår jeg lærte at læse, sådan rigtigt, men syntes, at jeg altid har kunnet. Jeg elskede timerne hvor man skulle på skolens bibliotek og vælge bøger. Jeg læste alt! Det gør jeg stadig. De senere år (læs mere end 10) har jeg dog tabt mit hjerte til krimi genren.

Jeg elsker et godt og gennemtænkt plot. Jeg elsker gåderne og at gætte med. Jeg elsker at puslespillet lige så stille falder på plads.

Det er forskelligt hvor meget jeg læser. Dog læser jeg lidt hver dag. Nogle bøger kræver nærmest at blive læst og “sluges” hurtigt, andre kræver mere tid.

Denne blog hænger tæt sammen med en facebookside og en instagramprofil hvor der slås billeder, konkurrencer og andet sjovt op. Følg gerne med. The more the merrier og der er altid plads til en mere…

Jeg håber at kunne inspirere flere til at læse, da jeg synes det beriger ens liv, giver gode tanker og sætter fantasien igang. -jeg håber også at mine anmeldelser vil hjælpe, til at finde den næste læseoplevelse.

#bøgererheleminverden

Jeg kan kontaktes ved at skrive en kommentar her på siden eller ved at sende en mail til thomsen@laursen.mail.dk

One thought on “Om mig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *