Nytår 2019

Traditionen tro (eller det er kun anden gang jeg gør det, men lad os kalde det en tradition alligevel) skal der afholdes Fru Thulstrup´s bog award.

Årets bedste mandlige og årets bedste kvindelige forfattere slås denne gang sammen, da årets bedste krimi, for mig, er ”Vinterland” af Janni Pedersen og Kim Faber. Tjek min anmeldelse og mærk begejstringen – klik her

Årets bedste udenlandske krimi var lidt svær, men valget falder på “Kniv” af Jo Nesbø, læs anmeldelsen her… Selv efter 12 bøger om samme hovedperson, holder historien stadig og Jo Næsbø bliver ved med at trække kaniner op af hatten.

Årets bedste postkasseguf – altså en bog som bare kom dumpende, som en overraskelse, er uden tvivl ”Som om vi aldrig rigtig fandtes” af Rikke Dahl. Min anmeldelse kan læses her – det er en bog som virkelig er værd at bruge nogle timer på. Tak fordi du sendte den Rikke…

Den bedste 2 ér eller 3 ér, bliver så til en 4 ér og må gives til ”Vådeskud” af Katrine Engberg. Hun er så eminent til at bruge sproget og til at sætte stemninger, plus hun er mega sød og er den som gav mig et nyt navn da vi mødes i Herning (Jeg griner stadig). Tjek min anmeldelse her og se mit ”nye” navn på billedet herunder.

Sidste år havde jeg også en kategori som hed Årets fineste bekendtskab” den bibeholder jeg, men prisen går ikke til en forfatter, men denne gang til en helt speciel herre, som heldigvis bor i nærheden af mig. Jan Findal blogger også krimi, se hans blog her. Han er det flinkeste væsen, har øje for detaljen og tiden flyver, når man er i hans (og hans søde kones) selskab. Tak for dig Jan… (Billedet er tyvstjålet fra Jens Henrik Jensen. Det blevet taget i Bog & Ide Horsens, da vi fejrede at Jens Henrik havde vundet Martha prisen)

Årets bedste bloggeroplevelse må blive da Politikens forlag og Sara Blædel inviterede på tur rund i Louise Rick land i forbindelse med lanceringen af “Pigen under træet”. Du kan se billeder og læse om turen på min facebook side. Hold fast for en tur, den var de mange timer tur/retur fra Jylland værd.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle

Vi ses i 2020 til mere sjov og forhåbentlig mange lakridspiber

Kh Fru Thulstrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *