Velkommen til Evigheden

”Velkommen til Evigheden” er skrevet af Camilla Grebe. Udgivet af Lindhardt og Ringhof den 2. september 2022.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: Lykke Andersen er redaktør, mor til to teenagedrenge og lykkeligt gift med en 20 år ældre forfatter. I sin omgangskreds er hun ikke kendt som hverken voldelig eller uligevægtig. Nu står hun anklaget for drab.

Hvad var det, der skete på familiens sommersted Evigheden? Og hvorfor nægter Lykke at tale med andre end politiefterforsker Manfred Olsson? Har det noget at gøre med det, der skete otte år tidligere?

”Velkommen til Evigheden” er sjette bind i serien Den mørke side. Rækkefølgen er; ”Når isen brister”, ”Husdyret”, ”Dvale”, ”Når isen brister”, ”Skyggejægeren” og ”Velkommen til Evigheden”. Der optræder forskellige efterforskere i seriens bøger, i denne ”Velkommen til Evigheden, er det Mandfred Olsson som forsøger at finde sandheden.

Bogen stiller spørgsmålet; Hvem ejer sandheden? For hvornår, er noget det rigtige? Kan man lyve så meget, at sandheden bliver løgnen? Der er et psykologisk spil, igennem hele bogens handling, som gør, at man som læser, hele tiden bliver i tvivl, og hastigt må læse videre, for netop at finde den der sandhed.

Evigheden er huset hvor familien skulle leve lykkeligt til deres dages ende, men skæbnen ville det anderledes. En tragedie skiller familien og kampen for friheden starter.

Jeg var fuldstændig fanget. Handlingen skifter mellem nutid og for 8 år siden, men neddyk endnu længere tilbage. Jeg var fanget hele vejen, det er hamrende psykologisk og mit moderhjerte bristede mange gange undervejs. Dramaet udspiller sig midt i hverdagen, midt i idyllen, der hvor man skulle føle sig allermest tryg. Det er det pæne, som bliver rigtig grimt, det trygge der bliver et mareridt. Det er en langsom krimi, der kryber ind under huden og sætter sig fast. Det er klassisk locked room krimi, en forbrydelse der foregår i et rum hvor ingen er gået ud og ingen kan komme ind…

Bogen får 5 (af 6) lakridspiber

Se mere her:

Forlag: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 978-87-11-99691-1

Forfatter: Camilla Grebe

Titel: Velkommen til Evigheden

Sidetal: 449

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *