A – Mørket lyver altid

”A – Mørket lyver altid” er skrevet af Lars Thomassen. Udgivet på forlaget Månen den 24. juni 2021.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: I 1983 forsvinder 15-årige Anita Madsen sporløst. Sagen blev aldrig opklaret.

Nu 37 år senere finder den tidligere politibetjent Asger Hartvig et skelet, som meget vel kan være fra samme tid. Selvom Asger har nok at se til med sin egen ludomani, familieproblemer og fortidens spøgelser, bliver han blandet ind i en grotesk sag, der trækker tråde langt tilbage.

Selv med hjælp fra sin bedste ven, politikommissær Iben Brahms, er det svært at finde hoved og hale i det hele, men et sted, dybt nede i mørket, venter sandheden på dem…

”A – Mørket lyver altid” er første bind i en ny serie om politikommissær Iben Brahms og Handyman/betjent Asger Hartvig.

Det er den første bog jeg læser af forfatteren Lars Thomassen – og det tror jeg er en kæmpe fejl. For er du svimmel en god bog. Fordi bogen er den første jeg læser af Lars Thomassen havde jeg ingen forventninger, men jeg blev hurtig positivt begejstret, for allerede på første side er du, eller rettere sagt, blev jeg fanget ind i historien. Handlingen foregår i flere spor og i flere forskellige årstal. Man ved, som garvet læser, at de forskellige spor vil mødes til slut, men denne kulmination af en afslutning, havde jeg ikke set komme. Plottet twister fantastisk undervejs og korte kapitler og cliffhangers er med til, at man jager igennem bogen. Det der med, at siderne vender sig selv, er det helt rigtige udtryk, her. For her er rigeligt med uhygge, hemmelige steder, klamme personligheder og selvfølgelig intelligente betjente. Alt i alt et sammenkog af det, der giver en vellykket krimi.

Man er hurtigt draget ind i universet og præsenteres for de vigtigste personer, flere personer kommer til, men det bliver aldrig uoverskueligt. Handlingen holder læseren til ilden og tillader at man gætter med på gåderne. Der er scener, man nærmest ikke har lyst til at læse, da de er så forbandet fyldt med både fysisk og psykisk ondskab, men vi læser alligevel – for vi elsker vild krimi! Det er spændende, og lover godt for næste bind i serien, for selvfølgelig sluttes bogen med en kæmpe cliffhanger…

Det er mørkt, det er ubehageligt og det er fedt…

Bogen får 5 (af 6) lakridspiber

Se mere her:

Forlag: Månen

ISBN: 978-87-972275-5-8

Forfatter: Lars Thomassen

Titel: A – Mørket lyver altid

Sidetal: 370

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *