Hvor den sidste lygte lyser

Hvor den sidste lygte lyser” er skrevet af Mari Jungstedt. Udgivet af People´s den 2. juni 2022.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: To drenge fra Stockholm, der er på efterårsferie på det disede og tyste Gotland, forsvinder sporløst på en cykeltur, og kriminalkommissær Anders Knutas indleder en eftersøgning efter drengene i en intensiv kamp mod uret.

Kort tid efter skyller liget af en museumsinspektør fra Gotlands kulturhistoriske museum op på en strand nord for Visby, og det står klart for politiet, at der kan være en forbindelse imellem de to hændelser.

Det bliver den hidtil sværeste sag for Anders Knutas og hans kollega og kæreste Karin Jacobsson, som samtidig står over for store udfordringer i deres privatliv.

De femten foregående bind kan ses her:

Sekstende bind I serien om betjenten Anders Knutas og hans team. 16 bind – Det er godt nok mange bøger. Kan der ske mere på Gotland, spørger du måske? Og kan de stakkels mennesker på Gotland holde til flere forbrydelser? Svaret er Ja. Det kan de sagtens.

Nogle tænker måske, at Mari Jungstedt er lig med noget hyggekrimi, men de tager helt fejl. Jo bevares, der er meget snak om familie relationer og de bump på vejen, man møder i livet, måske også for meget til min smag. Men det opvejes af de vilde forbrydelser, Mari Jungstedt kan diske op med. Det er ikke småting hun udsætter sine ofre for, og de beskrivelser er absolut ikke for sarte sjæle. En ret lækker kombination af private relationer og lig med klamme detaljer.

Bogen er let læst, derfor er den også perfekt til sommerlæsning. Der er ikke et kæmpe plot eller et stort persongalleri. Det er krimi for både dig der læser de mere lette krimier, men også for dig der godt kan lide, at det bliver lidt grumt.

Bogen får 4 (af 6) lakridspiber

Se mere her:

Forlag: People´s

ISBN: 978-87-7238-120-6

Forfatter: Mari Jungstedt

Titel: Hvor den sidste lygte lyser

Sidetal: 303

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *