Forsvundet

”Forsvundet” er skrevet af Tim Weaver. Udgivet af Superlux den 6. august 2021.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: Den 17. december var som enhver anden morgen for millioner af mennesker i London. Men ikke for Sam Wren.

En time efter han forlod sit hjem, steg han på metroen og steg aldrig af igen. Ingen så noget. Der var heller ingen overvågningsbilleder af ham.

Seks måneder senere er han stadig forsvundet. Sams kone, Julia, har ikke flere steder at lede efter Sam, så hun hyrer David Raker til at finde ham.

Raker har gjort en karriere ud af at finde forsvundne personer. Han ved, hvordan de tænker. Med forsvundne personer er der kun en ting, der er sikker. Alle har noget at skjule.

I denne sag er hemmelighederne dog dybere, end Raker havde forestillet sig.

Er du til historier der drives hårdt og hurtige fremad? Plots der twister, og narrer dig gang på gang? Så er Tim Weavers bøger, lige noget for dig. Her er nemlig ret meget fart på, og twistene kan, til tider, gøre dig en anelse rundtosset. Det gælder om at holde tungen lige i midten af mundtøjet og bare lade siderne flyde forbi øjnene.

Intet er som man tror og læseren bliver overrasket gang på gang.

Men selv om der er fart på, er der også plads til alvorlige emner. Det er ikke kun tju-bang handling, der er en nerve og plads til alvorlighed. Man kan ikke undgå at blive rørt over bogens hovedpersons forhold til hans kone, eller rettere sagt, døde kone. David Rakers kone døde af kræft. Selv om det er sørgeligt, er det en smuk historie i historien.

David Raker er tidligere journalist, men arbejder nu som detektiv med speciale i at finde forsvundne mennesker. Han er frygtløs, går sine egne veje og er lige på kanten af loven, måske endda lidt over. Præcis sådan en hovedperson krimi/spændingsroman-læsere elsker. En hovedperson må nemlig gerne være rebelsk og gå den ekstra meter.

Vil du have sider der vender sig selv og en handling du ikke gætter slutningen på, skal du prøve Tim Weavers bøger.

Bogen får 4 (af 6) lakridspiber

Se mere her:

Forlag: Superlux

ISBN: 9788775670024

Forfatter: Tim Weaver

Titel: Forsvundet

Sidetal: 440

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *