Sort sommer

”Sort sommer” er skrevet af M.W.Craven. Udgivet af Jentas den 1. juni 2021.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: Jared Keaton, stjernekok. Charmerende. Karismatisk. Psykopat…

Han er fængslet på livstid for det brutale mord på sin datter, Elisabeth. Liget af hende blev aldrig fundet, og Keaton blev i høj grad dømt på grundlag af kriminalassistent Washington Poes vidneudsagn.

Så da en ung kvinde kommer stavrende ind på en landpolitistation med uigendrivelige beviser på, at hun er Elisabeth Keaton, ender Poe selv som mål for en efterforskning, der kan ende med at koste ham langt mere end karrieren.

Hjulpet af den eneste person, han har tillid til – den geniale, men socialt hæmmede Tilly Bradshaw – sætter Poe jagten ind på et svar på det eneste spørgsmål, der betyder noget: Hvordan kan et menneske på en gang være død og levende? Og så forsvinder Elisabeth igen – og alle spor i efterforskningen leder tilbage til Poe.

”Sort sommer” er andet bind i serien om Tilly og Poe. Første bind hedder ”Brændofre” og min anmeldelse kan læses her.

Det er genialt, det er morsomt, det er brutalt, det er intelligent, det er Tilly og Poe…

Jeg er helt vild med det her makkerpar, de er i den grad et umage par og samtidig passer de perfekt sammen. Poe er kriminalassistenten med den skarpe hjerne og han der går sine egne veje for at opklare en sag. Han tager loven i egen hånd og bøjer reglerne for at finde svar. Tilly er lynende intelligent computernørd, med en hjerne der overgår de fleste. Hun er en ”maskine” der bare bliver ved, indtil mønsteret passer sammen, samtidig har hun et socialt handicap, der giver nogle akavede situationer, men også mange gode grin til læseren – vi griner med Tilly og ikke af hende. De er et fantastisk makkerpar…

Bogen er utrolig velskrevet, med et plot der river dig rundt i manegen og det elsker en kriminørd, at blive narret gang på gang og at forundres over gådens løsning. For kan det passe at en Far dræber sin egne datter, og hvis ja, hvorfor mon. Gåden er finurlig og vejen til løsningen er snoet – det er genialt, det er vildt, det er intelligent.

Hvis du allerede nu savner mere om det umage par, kan du glæde dig over at denne forfatter er utrolig produktiv og allerede har udgivet bind nummer fire, så vi der læser alt for langsomt på engelsk, venter spændt på de næste oversættelser.

Bogen får 5 (af 6) lakridspiber

Se mere her:

Forlag: Jentas

ISBN: 978-87-426-0469-4

Forfatter: M.W.Craven

Titel: Sort sommer

Original titel: Black summer

Sidetal: 379

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *