Når det er slut

”Når det er slut” er skrevet af Clare Mackintosh. Udgivet af Aronsen den 10. juni 2020.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: Max og Pip er det stærkeste par du kender. De elsker hinanden højt. Da deres søn bliver syg, står de over for det vigtigste valg i deres liv. Lægen giver dem ansvaret for, hvad der skal ske med deres søn.

For første gang er Max og Pip uenige.

Som en konsekvens af et umuligt valg, der truer med at ødelægge dem begge, vil ingenting blive det samme igen.

Men alt kan ske, når det er slut.

Clare Mackintosh er kendt for sine thrillers, der er fyldt med plottwists. Denne bog er i en helt anden genre, det er en roman der handler om at skulle træffe det værste valg overhovedet, som forældrepar. Skal dit barn leve, eller dø…

Det er en rørende fortælling om hvad der kan ske, når et barn bliver alvorlig sygt og forældrene ikke er enige om hvad, det videre forløb skal være. Der er mange tanker og følelser, det er en bog der giver stof til eftertanke, for hvor godt kender du din bedre halvdel og vil I stå sammen i tykt og tyndt? Bogen giver et eksempel på et dilemma hvor der ikke er noget facit, der er ikke et resultat med to streger under, fordi resultatet er givet af øjnene der ser. Det som er mest rigtigt for dig, er måske ikke det rigtige for din partner. Dette dilemma er stort og dette forældrepar er ikke enige om deres barns videre skæbne. Det giver nogle situationer de aldrig troede de skulle komme i. Der er svære valg og erkendelsen af at man også skal leve videre med det valg, man nu har truffet. Hvordan ser livet ud på den anden side af katastrofen og bliver det nogensinde godt igen? Clare Mackintosh er mester i at sætte en scene og følge historien helt til dørs og det uanset om det er en thriller, eller som her, en roman.

Det er en bog der rører noget i læseren, for tænkt nu hvis…

Bogen får 5 (af 6) lakridspiber

Se mere her:

Forlag: Forlaget Aronsen

ISBN: 978-87-933387-2-2

Forfatter: Clare Mackintosh

Titel: Når det er slut

Original titel: After the end

Sidetal: 400

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *