Ingen udvej

”Ingen udvej” er skrevet af Cara Hunter. Udgivet af Gads Forlag den 17. marts 2021.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: Kriminalinspektør Fawleys værste mareridt bliver til virkelighed, da han skal opklare en af de mest skræmmende sager i sin karriere

Midt i juleferien bliver to børn reddet ud af et brændende hus i det nordlige Oxford. Den mindste af drengene er død, og hans storebror svæver mellem liv og død.

Hvorfor var de alene hjemme? Hvor er deres mor henne, og hvorfor tager deres far ikke telefonen?

Da Kriminalinspektør Fawley begynder at søge efter svar, står det efterhånden klart, at branden ikke var en ulykke. Det var mord.

Og morderen er stadig på fri fod …

”Ingen udvej” er tredje bind i Cara Hunters Oxford-krimi serie. De to foregående hedder ”Familiens synder” og ”Skjult”.

Det aller-allerværste som overhoved kan ske… To små drenge i et brændende hus og deres forældre er væk. Adam Fawley og hans team er sat på overarbejde, for denne gåde, lader sig ikke sådan lige løse. Vi hører mere om personerne i teamet og, som i de foregående bøger om Adam Fawley, er historien krydret med afhøringsudskrifter, facebookopslag og artikler. Det giver en ekstra vinkel på historien og et indblik i hvordan lokalbefolkningen reagerer på denne brand.

Plottet er godt, der twistes undervejs og det elsker jeg. Gåderne i historierne, er grunden til at jeg elsker denne genre og det bliver aldrig kedeligt at gætte med. Der er ikke noget som en krimigåde hvor man bliver narret… Og denne historie vil tage dig ved næsen. Du får serveret historien bid for bid og, hele vejen, er du i tvivl, det er godt skrevet og det som Cara Hunter kan. Bogen er skrevet i to spor, et der starter 317 dage før branden og et som foregår nutidigt, og hvor efterforskningen følges. Du kan kalde bogen en politikrimi, da det er efterforskningen der følges, men den er også så meget mere, netop fordi der er flettet historier ind om teamets medlemmer, om deres ups and downs, samt hele historien der går forud for denne skrækkelige brand.

Det er en skræmmende, hjerteskærende historie om familiehemmeligheder, relationer mellem mennesker og om hvor langt man kan drives ud.

Var du vild med de forrige bind i denne serie, vil du og kunne lide denne…

Bogen får 4 (af 6) lakridspiber

Se mere her:

Forlag: Gads Forlag

ISBN: 978-87-12-05986-8

Forfatter: Cara Hunter

Titel: Ingen udvej

Original titel: No way out

Sidetal: 369

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *