De forsvundne

”De forsvundne” er skrevet af Frank Sebastian Hansen. Udgivet af EC Edition den 30. oktober 2020.

Bogen er et anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget. Anmeldelsen påvirkes ikke heraf, den er helt og holdent et udtryk for mine meninger og holdninger om bogen.

Fra bogens bagside: En kvinde findes bestialsk myrdet i en skov i Nordsjælland. Kriminalbetjent Mikkel Gomez sættes på sagen sammen med sin nye makker, Henrik Tange. Snart forsvinder flere kvinder sporløst, og der tegner sig efterhånden et uhyggeligt mønster.

De Forsvundne er en krimi om den københavnske underverden, hvor stofferne flyder, banderne slås, og en ondsindet religiøs sekt har foruroligende frit spillerum.

Barren for læsningen af denne bog, var sat ret højt da Frank Sebastian Hansen har været boganmelder på Ekstra Bladet og i Go´Morgen Danmark, Han har tidligere skrevet en roman og en novellesamling, dette er hans debut-krimi.

Man er ikke i tvivl om hvem der er good-guy og hvem der er bad.guy. Det er grove løjer og viser en bagside af medaljen som er møgbeskidt. Det er en grov, bestialsk krimi om Københavns underverden, der er ikke sparet på detaljerne og grusomhederne.

Mikkel Gomez er betjenten der køber joints i kiosken og drikker sprut, han er enkemand og alene far, han er arbejdsom men desværre på bekostning af hjemmefronten. Han er dog en hovedperson man godt vil læse mere om.

Du får flydende sprog og en spændende handling som dog taber lidt i slutningen, men skildringen af det hårde miljø er til gængæld helt i top og giver levende beskrivelser af handel med mennesker, prostitution og narkohandel. Jeg er dog lidt i vildrede med hensyn til at gøre asetroende dybt racistiske? Jeg er udmærket klar over at man sagtens kan tage sig friheder med hensyn til handlingen, men måske havde det været bedre at opfinde en sekt. Det bliver nogle gange en kende for fantastisk, og lidt for langt ude til min smag. Men der er fart over feltet og bogen er et kapløb med tiden – kampen mellem de gode og de rigtig onde.

Bogen får 3 (af 6) lakridspiber

Se mere her:

Forlag: EC Edition

ISBN: 978-87-93783-14-0

Forfatter: Frank Sebastian Hansen

Titel: De forsvundne

Sidetal 303

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *