Forfatteren i min stue

Fru Thulstrup prøver noget nyt…

På Sjælland har de et koncept som hedder ”Bøger i stuen” men her i Jylland har vi, mig bekendt, ikke noget tilsvarende. Det laver jeg nu om på.

Den første dato er sat. 27. april 2020 kommer den første forfatter på besøg, her hos mig. Det er så tanken at jeg laver et opslag på facebook hvor man kan melde sig til. Der er plads til ca. 10 gæster. Forfatteren og jeg samtaler, herefter kan man stille spørgsmål og vi slutter selvfølgelig aftenen af med kaffe og kage. Jeg håber det bliver hyggeligt og kan give nogle læsere en oplevelse af at komme dybere ind i et forfatterskab. Jeg oplever selv, at historierne i bøgene får en ekstra dimension, når man hører om tilblivelsen og tankerne bag fra forfatteren selv.

Hvis du sidder og tænker, at det vil du gerne deltage i, skal du vide at jeg bor i Fasterholt, en lille by mellem Herning og Brande og det er i mit hjem arrangementet afholdes. Det kommer til at koste 25 kroner pr person, som dækker udgifter til kaffe og kage + diverse. Arrangementet afholdes på en hverdagsaften fra kl 19 til k 21.

Jeg håber på at mange har lyst til at deltage. Den første forfatter afsløres når vi kommer tættere på. Og jeg har lavet aftale med flere spændende mennesker, så bare glæd jer – Det gør jeg

One thought on “Forfatteren i min stue”

  1. Det lyder utrolig spændende og interessant. Jeg har ikke længere til Fasterholt end at det sagtens kan lade sig gøre. Dog har jeg en rimelig travl kalender, så det skal jo lige kunne passe sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *