Sommerferie anbefalinger

Lige om lidt starter vores ferie og det giver anledning til at anbefale lidt læsestof.

Lad os starte med de 3 smækrelækre damemennesker. Dette er 3 af (mange) Mofibo Originaler. Inger Wolf har skrevet serien Pyromanen og første del – Sorger er udkommet på papir, andel del kan læses eller lyttes på Mofibo, den hedder Giften. Lone Theils har skrevet serien Hjemvendt, første del- Savnet er også udkommet på papir, anden del arbejdes der på endnu. Lotte Petri har skrevet serien Blodengel, første del findes på Mofibo og kommer på papir i efteråret. Anden del – Åndemaneren, kommer lige om lidt og glæd jer til den.

Selv om det er sommer, kan man sagtens læse om vinter og kulde. Det er dog ikke det eneste Vinterland af Janni Pedersen og Kim Faber indeholder, har du endnu ikke læst den, så bare igang. Jeg spår den til at blive årets krimi – den ligger helt sikkert lunt i svinget. Og fra vinterland til Oxen-land, i denne nr 4 i serien om Niels Oxen har Jens Henrik Jensen ladet handlingen udspille sig, nærmest i min baghave. Harrild hede er en spændende kulisse men bestemt også et besøg værd. Jens Henrik og jeg elsker lakridspiber… og børn… og ulve…

Hvis du ikke har læst Jo Nesbø´s serie om Harry Hole, er det næsten en fejl i din opdragelse. Jeg elsker antihelten Harry Hole. I disse bøger vender stemningen altid fra værre til helt af helvede til. Kniv er nr 12 i serien om politiefterforskeren Harry Hole. Bare læs…

Er du mere til videnskabskrimi, skal du vælge Claus Lohman´s Under overfladen. Er man lidt keminørd, som jeg, er bøger som denne, helt perfekte. Krimidelen har fået et skud kemi, godt er der fiflet lidt ved nogle detaljer og tilsat et par supergrise, men det holdet hele vejen. Spænding og kemi…

Leder du efter drengerøvscharme og lige på og hårdt, krimi, skal du ikke tøve med at kaste dig over Stephan Garmarks serie om Chris. Fantomsmerter er nr 2 i serien og der er smæk for alle skillingerne. Rød tåge af David Garmark er i en lidt anden boldgade. Her kommer spændingen snigende men stiger stødt bogen igennem. Brøderne G kan noget med ord…

Min rygsæk indeholder denne ferie – Mød mig i paradis af Heine Bakkeid, det er nr 2 i hans serie om Thorkild Aske. Jeg tager også Vi som aldrig rigtig fandtes af Rikke Dahl med til Tyrkiet. Det var en af de bøger som går under betegnelsen “postkasseguf” dvs en bog som uventet dumper ind af døren, dejligt. Jeg har ledt et stykke tid og fundet Hjemsøgt af Annika Von Holdt. Den har godt nok et par år på bagen men jeg har først nu opdaget forfatteren. Jeg tror vi besidder samme humor, hun har fede opslag på instagram

God sommer – håber den bliver fyldt af solskin og gode bøger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *