Lakridspiber

 

 

Jeg skriver ikke lange referater af de bøger jeg læser. Jeg fortæller hvad jeg syntes og mener. Hvilke tanker bøgerne sætter igang og ikke mindst om jeg vil anbefale dem til andre. Bøgerne får lakridspiber – fra 1 til 6 lakridspiber. 1 for den, i mine øjne, knap så gode bog og 6 lakridspiber til helt uovertrufne bogoplevelse.

6 lakridspiber given til den fuldstændig fantastiske bog som kravler helt ind under huden. Den historie som bliver siddende i kroppen. Til den bog som overlever oprydning i bogreolen -gang på gang. Den bog man anbefaler til stort set alle og som sætter tankerne i gang.

 

5 lakridspiber gives til bogen som er svær at lægge fra sig. Bogen som har efterladt glæde, sørgmodighed eller provokation. Bogen man ønsker ikke slutter.

 

 

4 lakridspiber gives til bogen som er velskrevet og medrivende. Bogen som underholder og efterlader et aftryk.

 

 

3 lakridspiber gives til bogen som er en “ok” læseoplevelse. Til bogen som underholder men ikke sætter de store følelser i gang.

 

 

2 lakridspiber gives til bogen der, lige, mangler det sidste. En bog som ikke er direkte dårlig men heller ikke specielt god.

 

 

1 lakridspibe give til bogen som er intetsigende og ikke anbefalelsesværdig.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *